Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δήμος Θηβαίων : Κατασκευή γηπέδου 5x5 στο «Παραπόρτι» στην Αγία Τριάδα

Υπεγράφη χθες (30/11/2010) η σύμβαση μεταξύ Δήμου Θηβαίων και της αναδόχου εταιρίας για το έργο: «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Αγ.Τριάδα».
Το έργο αφορά στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου αυτού, σε έκταση ιδιοκτησίας του Δήμου, επιφάνειας 4070τ.μ.,καθώς και διαμόρφωση του προβλεπόμενου από το Σχέδιο Πόλεως δρόμου που συνδέει τις υφιστάμενες οδούς Κασσάνδρου και Διρκαίου.
Συγκεκριμένα, θα γίνουν εργασίες:

• Κατασκευή περίφραξης όλης της διαμορφούμενης έκτασης
• Διαμόρφωση του γηπέδου με όλες τις προβλεπόμενες από τις σχετικές προδιαγραφές κατασκευές(συνθετικός χλοοτάπητας, ειδική περίφραξη ύψους 4μ. κλπ).
• Διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου με χώρους πρασίνου και δενδροφύτευσης, καθώς επίσης πλακοστρώσεις και καθίσματα.
• Αντικατάσταση μέρους του υπάρχοντος πεζοδρομίου, όπου το υφιστάμενο είναι κατεστραμμένο.
• Διαμόρφωση δρόμου πλάτους 10μ.,που συνδέει τις οδούς Διρκαίου (Πλακιώτισσα) και Κασσάνδρου.
• Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.
Το έργο είναι εγγεγραμμένο στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου με κωδικό 02.15.7326.04 και έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2010 πίστωση ποσού 70000€.
Η δαπάνη που απαιτείται από τον προϋπολογισμό της μελέτης είναι 545.702,70€ και θα καλυφθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θηβαίων είπε χαρακτηριστικά:
«Η Δημοτική Αρχή πιστή στο πρόγραμμα της και στα όσα έχει εξαγγείλει προχωρά στην κατασκευή ενός ακόμη μεγάλου έργου στον Δήμο μας. Πρόκειται για την κατασκευή του γηπέδου 5x5 στη θέση Παραπόρτι, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Με αυτό το έργο προχωρούμε αποφασιστικά στην αναβάθμιση της περιοχής. Συγκεκριμένα αναφέρω ότι εκτός του γηπέδου, θα διαμορφωθεί όλη η συγκεκριμένη δημοτική έκταση 4.070 τ.μ προκειμένου να δοθεί για χρήση όχι μόνο στους νέους μας αλλά σε όλους τους πολίτες.
Με την ίδια αποφασιστικότητα κατά την Δημοτική μας θητεία κατασκευάσαμε σύγχρονα γήπεδα σε όλα τα Δημοτικά μας Διαμερίσματα ενώ στη φάση της κατασκευής βρίσκεται αυτό το διάστημα και το γήπεδο Αμπελοχωρίου, όπως επίσης και το γήπεδο 5x5 στην οδό Αυλίδος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου